Zaalverhuur

Kwalitatief onderzoek

Welkom in onze ruime zaal voor kwalitatief marktonderzoek, waar diepgaande gesprekken kunnen plaatsvinden, zowel individueel als in groepen tot 8 deelnemers. Deze zaal is uitgerust met een doorkijkspiegel en volgruimte, waardoor u discreet kunt observeren. Daarnaast bieden we opnamefaciliteiten en een projectiescherm voor het afspelen van voorbeeldmateriaal. Om uw comfort te waarborgen, zijn er versnaperingen, koffie, thee en frisdrank beschikbaar. Bovendien bieden we tegen een meerprijs de mogelijkheid tot live-streaming via een beveiligd video-platform, zodat u uw sessie kunt delen met anderen die niet fysiek aanwezig kunnen zijn. De opnames zijn echter wel standaard inbegrepen in de prijs. We begroeten u hartelijk in onze zaal en streven ernaar om een professionele en ideale omgeving te creëren voor uw hoogwaardig marktonderzoek.

Kwantitatief onderzoek

Graag stellen we ook onze veelzijdige zaal voor kwantitatief marktonderzoek aan jullie voor! Deze ruimte beschikt over een handige aansluitende keuken met een doorgeefluik. Daarnaast bieden we afzonderlijke booths/hokjes aan, geschikt voor maximaal 10 deelnemers per tijdslot/sessie. Deze individuele ruimtes zijn ideaal voor smaak- en/of producttesten, evenals korte enquêtes. Om uw ervaring nog efficiënter te maken, stellen we tablets ter beschikking. In deze zaal ontvangen wij u graag en zetten wij ons in voor een professionele en optimale omgeving voor uw kwantitatief onderzoek

Onze beoordelingen

Feedback van onze klanten

Met trots tonen wij recensies van enkele van onze klanten.

Anita Claes

M.A.S., projectcoörindator

“Toppers in hun ‘Field’ met veel oog voor de details: van rekrutering van de deelnemers, de infrastructurele organisatie van de focusgroepen tot oplevering van de audio-video files. “

Greet Dom

Balance In Business, kwalitatief onderzoeker

“Het is steeds aangenaam werken met Tom en Monique. Ze denken met je mee, en geven ook eerlijk aan wanneer mijn wensen of die van mijn eindklant niet haalbaar zijn. Open communicatie en bereidheid tot een goede relatie zijn de sleutels tot succes en plezierig samenwerken, en dat voel ik ook zo aan bij deze mensen”

Miriam Delille

Connecthink, zaakvoerder

“Ik ben erg blij met Field ’N Feel als partner voor onze onderzoeken: ze leveren consistent uitstekend werk. Rekruteringen voor zowel onze online als offline onderzoeken worden tot in de puntjes verzorgd, en om ook lastige projecten tot een goed einde te brengen wordt er proactief meegedacht. Monique en Tom gaan altijd met een glimlach tot het uiterste om optimale kwaliteit te leveren, ze communiceren goed en bij eventuele uitval van een respondent reageren ze accuraat en zorgen ze voor vervanging. Ook hun mooie ‘boutique’ onderzoekslocatie op het Eilandje is goed te bereiken en wordt gesmaakt door zowel onze eindklanten als de respondenten.”

FAQ

Veelgestelde vragen

Op onze website trachten we al onze services duidelijk te beschrijven, we weten natuurlijk ook wel dat jullie mogelijk nog met enkele vragen zullen zitten! Daarom hebben we voor jullie de meest voorkomende vragen op een rijtje gezet.

Field ‘N Feel is een nieuw bedrijf, maar onze werknemers hebben gezamenlijk meer dan 35 jaar ervaring, een erg goede naam in de wereld van marktonderzoek, goede referenties én een zeer kwalitatief en uitgebreid panel en selectieprocedure om u steeds de beste rekrutering te kunnen bieden.

Elk project is anders, daarom maken wij onze offertes op maat, aangepast aan de wensen en behoeften van de klant. Via een telefonisch gesprek of mail kan je ons aangeven wat jouw wensen zijn, aan de hand daarvan stellen wij een passende offerte op. Vraag je offerte aan via info@F-N-F.be

Wij bieden onze klanten graag volledige transparantie in ons werkproces. Daarvoor is het mogelijk om een onderzoek te volgen via Whereby, waar we een live-stream kunnen opzetten.

In onze onderzoeksruimtes is het steeds mogelijk om jouw eigen laptop aan te sluiten aan een touchscreen scherm. Je kan deze aansluiten via HDMI en VGA. Indien jouw toestel niet over deze poorten beschikt kan je met behulp van een eigen tussenstuk nog steeds jouw toestel aansluiten om te projecteren. 

Field ’n Feel is gelegen op een gunstige locatie. Onze vestiging ligt vlak achter het MAS in Antwerpen, in onze straat is er tal van parkeermogelijkheid. Let op! Wél tegen betaling. Op 5 minuten wandelafstand kan je overigens goedkoop parkeren voor de hele dag. Vraag gerust een plannetje aan één van onze medewerkers.

Dat is afhankelijk van onderzoek tot onderzoek en de criteria die aan de rekrutering verbonden zijn. Wij vragen gemiddeld 14 dagen wervingstijd, máár wij verzorgen ook spoedwervingen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van onze recentste onderzoeken en activiteiten.

Gelieve hieronder je gegevens achter te laten.