Hét Full-service-veldwerkbureau voor marktonderzoek

Een full service ervaring voor de klant en het uitvoeren van een kwaliteitsvol onderzoek staat bij ons voorop. Wij zetten steeds alles op alles om jouw marktonderzoek succesvol te maken! 

Over ons

Wie zijn wij?

Een dynamisch en betrouwbaar veldwerkbureau gelegen aan de rand van onze koekestad, Antwerpen, vlakbij het MAS.

Met meer dan 35 jaar ervaring helpen wij onze klanten vlekkeloos verder van A tot Z met hun kwalitatieve én kwantitatieve studies. 

Sinds 2023 is Field ’n Feel erkend lid van de internationale marktonderzoeksfederatie ESOMAR.

Video afspelen

Zaalverhuur

Ben je op zoek naar een zaal voor:

  • Eigen studies (kwalitatief of kwantitatief)
  • (online) Onderzoek
  • Enquêtes
  • Individuele of groepsgesprekken
  • Vergaderingen
  • Seminaries
 

Hiervoor bieden wij graag onze state-of-the art zaal mét volgruimte, ons test-labo of onze vergaderzaal aan.

Onze zalen beschikken over opnameapparatuur én er is tegen een meerprijs ook mogelijkheid tot live-streaming om studies en onderzoeken op afstand te volgen. De opnames zijn echter wel standaard inbegrepen in de prijs.

Neem contact met ons op en vertel ons meer over wat jouw bedrijf nodig heeft! 

Onze diensten

Wat doen wij?

Kwalitatief en kwantitatief onderzoek, B2B en B2C rekruteringen, mystery shopping en product-smaak- en concept testen hebben geen geheimen meer voor ons team. Door onze jarenlange ervaring in verschillende domeinen voeren wij onze onderzoeken uit op de meest efficiënte manier met focus op resultaat en kwaliteit.

Kwalitatief onderzoek

Nood aan rechtstreekse, kwalitatieve informatie over een nieuw product of een nieuwe dienst? Dan stellen wij jou graag een (online-) focusgroep of een één-op-ééngesprek, geleid door één van onze ervaren moderators voor.

Kwantitatief onderzoek

Heb je eerder nood aan cijfermatig inzicht om statistische en representatieve uitspraken te doen? Dan is het organiseren van een (online-) enquête of telefonisch onderzoek iets voor jou!

Mystery shopping

Wil je graag de shopping ervaring van de klant meemaken uit zijn/haar perspectief? Dat kan! Op deze manier kan je de klantervaring alsook de verkoop van jouw product of dienst verbeteren. 

Product-en-smaaktesten

Wil je graag nog specifieke en concrete feedback krijgen over je nieuwe product(en)? Dan zijn onze product-smaak- en concept testen met de focus op gebruikerservaring helemaal iets voor jou!

Onze beoordelingen

Feedback van onze klanten

Met trots tonen wij recensies van enkele van onze klanten.

Anita Claes

M.A.S., projectcoörindator

“Toppers in hun ‘Field’ met veel oog voor de details: van rekrutering van de deelnemers, de infrastructurele organisatie van de focusgroepen tot oplevering van de audio-video files. “

Greet Dom

Balance In Business, kwalitatief onderzoeker

“Het is steeds aangenaam werken met Tom en Monique. Ze denken met je mee, en geven ook eerlijk aan wanneer mijn wensen of die van mijn eindklant niet haalbaar zijn. Open communicatie en bereidheid tot een goede relatie zijn de sleutels tot succes en plezierig samenwerken, en dat voel ik ook zo aan bij deze mensen”

Miriam Delille

Connecthink, zaakvoerder

“Ik ben erg blij met Field ’N Feel als partner voor onze onderzoeken: ze leveren consistent uitstekend werk. Rekruteringen voor zowel onze online als offline onderzoeken worden tot in de puntjes verzorgd, en om ook lastige projecten tot een goed einde te brengen wordt er proactief meegedacht. Monique en Tom gaan altijd met een glimlach tot het uiterste om optimale kwaliteit te leveren, ze communiceren goed en bij eventuele uitval van een respondent reageren ze accuraat en zorgen ze voor vervanging. Ook hun mooie ‘boutique’ onderzoekslocatie op het Eilandje is goed te bereiken en wordt gesmaakt door zowel onze eindklanten als de respondenten.”

Blog

Nieuwsberichten

FAQ

Veelgestelde vragen

Op onze website trachten we al onze services duidelijk te beschrijven, we weten natuurlijk ook wel dat jullie mogelijk nog met enkele vragen zullen zitten! Daarom hebben we voor jullie de meest voorkomende vragen op een rijtje gezet.

Field ‘N Feel is een nieuw bedrijf, maar onze werknemers hebben gezamenlijk meer dan 35 jaar ervaring, een erg goede naam in de wereld van marktonderzoek, goede referenties én een zeer kwalitatief en uitgebreid panel en selectieprocedure om u steeds de beste rekrutering te kunnen bieden.

Elk project is anders, daarom maken wij onze offertes op maat, aangepast aan de wensen en behoeften van de klant. Via een telefonisch gesprek of mail kan je ons aangeven wat jouw wensen zijn, aan de hand daarvan stellen wij een passende offerte op. Vraag je offerte aan via info@F-N-F.be

Wij bieden onze klanten graag volledige transparantie in ons werkproces. Daarvoor is het mogelijk om een onderzoek te volgen via Whereby, waar we een live-stream kunnen opzetten.

In onze onderzoeksruimtes is het steeds mogelijk om jouw eigen laptop aan te sluiten aan een touchscreen scherm. Je kan deze aansluiten via HDMI en VGA. Indien jouw toestel niet over deze poorten beschikt kan je met behulp van een eigen tussenstuk nog steeds jouw toestel aansluiten om te projecteren. 

Field ’n Feel is gelegen op een gunstige locatie. Onze vestiging ligt vlak achter het MAS in Antwerpen, in onze straat is er tal van parkeermogelijkheid. Let op! Wél tegen betaling. Op 5 minuten wandelafstand kan je overigens goedkoop parkeren voor de hele dag. Vraag gerust een plannetje aan één van onze medewerkers.

Dat is afhankelijk van onderzoek tot onderzoek en de criteria die aan de rekrutering verbonden zijn. Wij vragen gemiddeld 14 dagen wervingstijd, máár wij verzorgen ook spoedwervingen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van onze recentste onderzoeken en activiteiten.

Gelieve hieronder je gegevens achter te laten.