Over ons

Tom_fnf
FNF-Zaal-2-c
FNF-Klantenzone
Monique_fnf

Over ons

Wie zijn wij?

Field ’n Feel is een dynamisch, betrouwbaar en ervaren veldwerkbureau gelegen aan de rand van onze koekestad, Antwerpen, vlakbij het MAS.

Met onze gecombineerde ervaring van meer dan 35 jaar is het rekruteren van deelnemers voor onderzoeken, enquêtes, studies, etc. onze specialiteit. Ook wanneer je op zoek bent naar een geschikte omgeving voor je eigen studie, (online-) onderzoek, enquêtes, individuele of groepsgesprekken, mystery shopping of telefonisch onderzoek bieden we je graag onze state-of-the art zaal met volgruimte of vergaderzaal aan (inclusief opnameapparatuur + optie tot huren van streaming apparatuur)

Wat maakt Field 'n Feel uniek?

De combinatie van ervaring én gezonde ambitie. Bij ons is de klant écht koning, wij denken steeds mee vanuit onze eigen expertise om elk onderzoek tot een goed einde te brengen. Om dit te bereiken hechten wij ook veel waarde aan onze 3 peilers.

Full service

Bij ons is de klant écht koning. Door onze jarenlange expertise in te zetten bij elk onderzoek, focussen wij steeds op een full service ervaring voor de klant. Samen bespreken we de doelen en de inhoud van het onderzoek, nadien mag de klant achterover leunen: wij nemen het over! 

Betrouwbaarheid

Door betrouwbaarheid te bieden aan onze klanten, uiteraard ook op het vlak van de data, verdienen wij ook het vertrouwen van onze klant. Field ’n Feel is een betrouwbaar team van ervaren marktonderzoekers dat elk onderzoek met de juiste aanpak en expertise behandelt.

Kwaliteit

Om ontzorging en betrouwbaarheid te garanderen leveren wij als Full service partner ook steeds de beste kwaliteit af aan onze klanten. Het afleveren van een succesvol marktonderzoek waarbij de klant tevreden is en de verwachte resultaten krijgt, dat is waar we het voor doen!

Contact

Wil je ons graag inschakelen voor jouw marktonderzoek?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud xercitation ullamco dolore.

Neem contact met ons op en vertel ons meer over wat jouw bedrijf nodig heeft! 

Tom

Operational Manager

Monique

Managing Director

Eddy

Commercial Advisor

Onze experts

Maak kennis met het team

Ons team bestaat uit 2 vaste medewerkers nl. onze innovatieve en ambitieuze Managing Director Tom én onze ervaren en toegewijde Director Monique. Samen sturen zij een sterk, jong en dynamisch team van gemotiveerde marktonderzoekers aan.

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van onze recentste onderzoeken en activiteiten.

Gelieve hieronder je gegevens achter te laten.