Over ons

Tom_fnf
FNF-Zaal-2-c
FNF-Klantenzone
Monique_fnf

Over ons

Wie zijn wij?

Field ’N Feel is een full-service veldwerkbureau in de wereld van marktonderzoek gelegen aan de rand van onze koekestad, Antwerpen, vlakbij het MAS.

Met onze gecombineerde ervaring van meer dan 35 jaar is het rekruteren van deelnemers voor onderzoeken, enquêtes, studies, etc. onze specialiteit. Ook wanneer men op zoek is naar een geschikte omgeving voor een eigen studie, (online-) onderzoek, enquêtes, individuele of groepsgesprekken, mystery shopping of telefonisch onderzoek bieden we graag onze state-of-the art zaal met volgruimte of vergaderzaal aan (inclusief opnameapparatuur + optie tot huren van streaming apparatuur)

Onze diensten

Wat doen wij?

Kwalitatief en kwantitatief onderzoek, B2B en B2C rekruteringen, mystery shopping en product-en-smaak testen hebben geen geheimen meer voor ons team. Door onze jarenlange ervaring in verschillende domeinen voeren wij onze onderzoeken uit op de meest efficiënte manier met focus op resultaat en kwaliteit.

Kwalitatief onderzoek

Nood aan rechtstreekse, kwalitatieve informatie over een nieuw product of een nieuwe dienst? Dan stellen wij jou graag een (online-) focusgroep of een één-op-ééngesprek, geleid door één van onze ervaren moderators voor.

Kwantitatief onderzoek

Heb je eerder nood aan cijfermatig inzicht om statistische en representatieve uitspraken te doen? Dan is een het organiseren van een (online-) enquête of telefonisch onderzoek iets voor jou!

Mystery shopping

Wil je graag de shopping ervaring van de klant meemaken uit zijn/haar perspectief? Dat kan! Op deze manier kan je de klantervaring alsook de verkoop van jouw product of dienst verbeteren.

Product-en-smaaktesten

Wil je graag nog specifieke en concrete feedback krijgen over je nieuwe product(en)? Dan zijn onze product-en-smaaktesten met de focus op gebruikerservaring helemaal iets voor jou!

Voordelen

Wat maakt Field 'n feel uniek?

De combinatie van ervaring én gezonde ambitie. Wij denken steeds mee vanuit onze eigen expertise om elk onderzoek tot een goed einde te brengen. Om dit te bereiken hechten wij ook veel waarde aan onze 3 peilers.

Neem contact met ons op en vertel ons meer over wat jouw bedrijf nodig heeft! 

Tom

Managing Director

Monique

Coordinating Director

Onze experts

Maak kennis met het team

Ons team bestaat uit 2 vaste medewerkers nl. onze innovatieve en ambitieuze Managing Director Tom én onze ervaren en toegewijde Coordinating Director Monique, aangevuld door een sterk team van gemotiveerde universiteitsstudenten.

Tom

Managing Director

Monique

Director

Onze experts

Maak kennis met het team

Ons team bestaat uit 2 vaste medewerkers nl. onze innovatieve en ambitieuze Managing Director Tom én onze ervaren en toegewijde Director Monique. Samen sturen zij een sterk, jong en dynamisch team van gemotiveerde marktonderzoekers aan.

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte van onze recentste onderzoeken en activiteiten.

Gelieve hieronder je gegevens achter te laten.